Λάτιν Χοροί

Οι λάτιν χοροί είναι γνωστοί ως μια ευέλικτη και εμπνευσμένη μορφή κίνησης. Οι λάτιν χοροί είναι επίσης γνωστοί ως ενεργητικοί και διασκεδαστικοί. Οι κινήσεις είναι απλές, αλλά χρησιμοποιούν πολλά διαφορετικά μέρη του σώματος, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα πολλές παραλλαγές. Αυτό καθιστά εύκολο να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας.

ΣΑΛΣΑ

Μια λίστα λάτιν χορών δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τη Σάλσα, έναν από τους πιο δημοφιλείς χορούς στον κόσμο. Γιατί μας αρέσει: Αν και είναι εντυπωσιακό για τους ξένους, η Σάλσα είναι στην πραγματικότητα αρκετά βασική, καθιστώντας την ιδανική για αρχάριους. Χορεύεται τρία βήματα έως τέσσερις ρυθμούς, αυτό είναι!

ΜΠΑΤΣΑΤΑ

Ο Μπατσάτα είναι ευρέως γνωστός ως ένας αισθησιακός χορός που ξεκίνησε από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Στην πραγματικότητα ξεκίνησε πριν από περίπου 60 χρόνια, στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Σήμερα, είναι εξαιρετικά δημοφιλές και χορεύεται σε όλο τον κόσμο σε διάφορες μορφές. Το Bachata ξεκίνησε ως ένας χορός που εκτελείται για να εκφράσει τα συναισθήματα που έχει κάποιος για τον σύντροφό του.

Επικοινωνία

Αυλώνος 9Γ, 1075 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 99686296
Email: latins@cytanet.com.cy

Επιλέξτε τη γλώσσα σας